مصاحبه سفارت برندگان لاتاری گرین کارت یا تنوع نژادی آمریکا

مصاحبه لاتاری
مصاحبه لاتاری

اولین گام برندگان لاتاری تنوع نژادی، تکمیل یا سابمیت فرم DS-260 برای برنده اصلی و زیرمجموعه هایی است که قصد گرفتن ویزا دارند.

پس از اینکه مرکز کنسولی کنتاکی یا KCC، فرم DS-260 تکمیل شده شما را بررسی کرد،

ممکن است یک ایمیل از KCC دریافت کنید که در آن به شما اطلاع دهد

مصاحبه ای در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده که در فرم DS-260 خود انتخاب کرده اید، برای شما برنامه ریزی شده است.

این ایمیل از شما می خواهد که با استفاده از کانفرمیشین نامبر خود، برای مشاهده تاریخ، زمان و محل مصاحبه، وارد وب سایت ویزای تنوع نژادی (E-DV) شوید.

از نامه دعوت به مصاحبه خود پرینت بگیرید تا در مصاحبه با خود همراه داشته باشید.

برنده یا کیس اصلی باید در مصاحبه حضور داشته باشد، همچنین همسر و فرزندان او در صورت تمایل برای اخذ ویزای مهاجرتی تنوع نژادی باید در محل مصاحبه حاضر شوند.

برندگان لاتاری از چه زمانی باید مقدمات لازم جهت آمادگی برای مصاحبه سفارت آمریکا را انجام دهند؟

شاید این طور به نظر بیاید که برندگان لاتاری تا قبل از حضور در مصاحبه سفارت آمریکا، امور مهمی برای انجام دادن نداشته باشند.

این درست است که سرنوشت برندگان لاتاری در جلسه مصاحبه سفارت مشخص می شود اما نکته ای که کمتر به آن توجه شده، اقدامات قبل از حضور در مصاحبه سفارت است!

ما در ایرانیان لاتاری، ابتدا با برگزاری یک جلسه مشاور اولیه دقیق و تخصصی، ابعاد کامل پرونده و شرایط آن را سنجیده و ریسک های احتمالی پرونده لاتاری که می توانند بر مصاحبه سفارت اثرگذار باشند را مشخص می کنیم.

پس از مشاوره اولیه، با توجه به برآیند شرایط پرونده لاتاری، مسیر حرکت پرونده و نقشه راه را برای برنده لاتاری ترسیم می کنیم؛ زیرا طبیعی است که بسیاری از برندگان لاتاری با مراحل کاری و عوامل تاثیرگذار بر شانس دعوت به مصاحبه سفارت و اخذ ویزا، آشنایی نداشته باشند.

از همین گام، برنده با توجه به تحلیلی که از شرایط و پرونده خود به دست می آورد و با راهنمایی های ارائه شده از سوی کارشناسان موسسه ایرانیان لاتاری، خود را برای مصاحبه سفارت آماده می کند.

تکمیل تخصصی فرم DS-260 بر اساس شرایط برنده لاتاری، انتخاب سفارت مناسب، ارائه لیست مدارک مورد نیاز برای ارائه در مصاحبه سفارت، راهنمایی جهت آماده سازی مدارک مدیکال؛

مشاوره ویژه قبل از حضور در مصاحبه سفارت و بررسی دیالوگ ها بر اساس شرایط پرونده و برنامه ریزی یک سفر بهینه جهت حضور در کشور محل مصاحبه لاتاری، همگی در سرنوشت ویزا شدن برنده لاتاری تاثیر دارند.

مدارک مورد نیاز برای مصاحبه سفارت

مدارک مورد نیاز باید توسط برنده در زمان مصاحبه ارائه شوند و تا پیش از مصاحبه سفارت، نیاز به ارسال فیزیکی (پست کردن) و یا ایمیل کردن مدارک به سفارت نیست.

مدارک مهمی که در روز مصاحبه باید همراه داشته باشید شامل:

نامه برنده شدن، نامه دعوت به مصاحبه سفارت، اسناد ازدواج و طلاق (در صورت وجود)، عکس، اسناد هویتی و پاسپورت، نامه تمکن مالی، مدارک پزشکی و واکسیناسیون، پاکت مهر و موم نتیجه معاینه پزشکی و مدارک تحصیلی و شغلی است.

برندگان لاتاری باید توجه داشته باشند که در بعضی پرونده ها، به دلیل شرایط خاص برنده و ریسک های موجود، باید مدارکی بیشتر از مواردی که در بالا ذکر شد ارائه شوند.

اما این به بدین معنی نیست که برندگان لاتاری با انبوهی از مدارک مختلف در مصاحبه سفارت حضور یابند! زیرا بردن مدارک اضافی و بی مورد، به راحتی می تواند باعث دردسرهای بزرگی برای برندگان در سفارت شود.

به همین دلیل، برای جلوگیری از ابهامات احتمالی افسر کنسولی و یا ایجاد دردسر برای برندگان لاتاری، مدارک لازم برای بردن به مصاحبه سفارت باید به دقت جمع آوری گردند.

سفارت های منتخب برندگان ایرانی لاتاری گرین کارت

برندگان ایرانی لاتاری تنوع نژادی آمریکا، که ساکن ایران هستند، باید یکی از سه سفارت منتخب ایالات متحده را برای برگزاری مصاحبه خود انتخاب کنند.

سفارت های منتخب آمریکا برای ایرانیان شامل سفارت ایروان در ارمنستان، سفارت ابوظبی در امارات متحده عربی و سفارت آنکارا در ترکیه هستند.

با توجه به شرایط برنده، وضعیت کشور محل سفارت و سابقه فعالیت سفارت می توان بهترین سفارت را برای برندگان ایرانی لاتاری انتخاب کرد.

به طور کلی هیچ سفارت بهتر و بدتری وجود ندارد و برای هر برنده لاتاری، با توجه به شرایط پرونده او، باید مناسب ترین سفارت انتخاب شوذ.

سوالات مصاحبه سفارت برای برندگان لاتاری

فرم DS-260 تکمیل شده شما در دسترس سفارت یا کنسولگری ایالات متحده که در آنجا با شما مصاحبه می شود خواهد بود.

سوالات مصاحبه، که توسط آفیسر پرسیده می شوند، عموما بر اساس اطلاعات همین فرم و جهت اطمینان از صحت داده های وارد شده در فرم DS-260 هستند.

در واقع تمرکز آفیسر بر روی ناهماهنگی های اطلاعات وارد شده در فرم DS-260 خواهد بود.

آمادگی جهت شرکت در مصاحبه سفارت، از موارد مهمی است که برندگان باید پیش از شرکت در مصاحبه آن را مدنظر قرار دهند.

هر گونه تناقض، اطلاعات مبهم و یا رفتار نسنجیده در مصاحبه می تواند منجر به ریجکت شدن و یا درگیری با پروسه بررسی های امنیتی FBI یا AP (اِی پی) که زمانبر و پیچیده هستند، خواهد شد.

عموما سوالات مصاحبه سفارت حول پرسش های شغلی، دلایل و هدف مهاجرت، پرسش هایی در مورد آدرس آمریکا، سوال در مورد تحصیلات، پرسش در مورد خدمت سربازی و همچنین پرسش هایی در مورد ازدواج و طلاق (در صورت تاهل) و یا در مورد فرزندان می چرخند.

موسسه ایرانیان لاتاری در تمامی مراحل امور برندگان و آمادگی جهت مصاحبه سفارت، در کنار همه برندگان لاتاری خواهد بود.

با ایرانیان لاتاری در تماس باشید:

021-91031642

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *